dugnadsbanken.no
 Referansenummer:
  

   Din e-postadresse:
  
   Ditt passord:
  
  


    Siste oppdrag

   B = Booket

 DiverseOsloB
 OBIK
 VaretellingAkershusB
 Culturelink as
 DiverseOsloB
 Fremantle Media Norge AS
 VaretellingAkershusB
 Staples Retail Norway as
 SalgOsloB
 Hellerud bygg og entreprenør
 DiverseAkershusB
 Strix Television AS

    Siste jobbønsker

 DiverseVestfold
 RUSSEBUSS PROSJEKT
 FlyttingOslo
 ROMSåS G19
 FlyttingVestfold
 TEIE HNDBALL
 VaretellingOslo
 SKEID JENTER 2002
 VaretellingOslo
 MINHAJ UNGDOM
 VaretellingOslo
 OPPSAL BASKET G16
 SalgOslo
 OPPSAL BASKET G16

   Vi har til enhver tid en rekke organisasjoner, idrettslag, skoleklasser og foreninger som ønsker å jobbe dugnad fordelt på utallige frivillige grupper og lag i Norges langstrakte land. Per Desember 2017 har vi: 5422 grupper som kan stille ved eventuelle oppdrag som tilsvarer en arbeidsstyrke på ca 86752 personer.
 
Dugnadsbanken -> Om dugnadsbanken.no

Personene bak dugnadsbanken.no

Børge M. Oftedal

Personen som står for ideen bak dugnadsbanken.no er Børge M. Oftedal. Oftedal jobber også i tillegg som modulansvarlig timelærer i lek/bevegelsesfag og formidlingsmetodikk ved Norges idrettshøgskole.
E-post: bmodugnadsbanken


Dag Thorer Bjerke


bilde


Vi jobber hele tiden for at tjenesten skal være best mulig. Har du et tips til oss for at vi skal bli en bedre tjeneste mottar vi gjerne tilbakemelding fra deg.


dugnadsbanken.no lagd p dugnad

dugnadsbanken.no nsker styrke dugnadsnden og samholdet i Norges idrettslag, frivillige foreninger og organisasjoner. Vi hper at dugnadsbanken.no skal gjre det lettere for foreninger f tilgang til dugnadsjobber slik at vi kan styrke dugnadsnden i Norge samtidig som de frivillige organisasjonene kan tjene penger til sin organisasjon.

De fleste frivillige organisasjoner baserer deler eller hele sin drift p midler skaffet med dugnadsarbeid. Samtidig er dugnadstjenester en viktig kilde for de som behver ukvalifisert arbeidskraft, bde enkeltpersoner og organisasjoner.

Dugnadsjobber utveksles i dag frst og fremst via venner og kjente p et begrenset geografisk omrde. Vi mener at det i dag eksisterer et behov for utvide disse eksisterende sosiale nettverk for utveksling av dugnadsjobber. Gjennom skape strre sosiale nettverk, og et pent marked, tror vi at flere dugnadsjobber kan og vil bli utfrt. Dette vil gagne de som trenger dugnadstjenester, men ogs de frivillige organisasjoner som baserer sin drift p dugnadsarbeid.

SamarbeidspartnereVåre viktigste samarbeidspartnere.

Dugnadsnettverk

Med dugnadsbanken.no nsker vi utvide dagens nettverk for utveksling av dugnadstjenester ved skape et mtested hvor tilbud og ettersprsel etter dugnadstjenester utover de eksisterende sosiale relasjoner kan foreg. dugnadsbanken.no skal bde sttte frivillige organisasjoner i jakten p dugnadsjobber, samt personer og organisasjoner som har behov for dugnadshjelp. Gjennom vre et sentralt mtested skal dugnadsbanken.no fremst som et serist nytralt forum og verkty for formidling av dugnadsjobber.

De allerede eksisterende sosiale nettverk for formidling av dugnadstjenester som anvendes kan bde vre svake og sterke relasjoner, men m i det minste bygge p et minimum av tillit. dugnadsbanken.no vil frst og fremst nske formidle flest mulig dugnadsjobber, men ser det samtidig som en forutsetning at bruk av tjenesten ogs skaper og vedlikeholder sosiale relasjoner. Gjennom dette nsker dugnadsbanken.no skape tillit mellom sine brukere.

Fokus p sikkerhet

dugnadsbanken.no skal vre en sikker og trygg tjeneste som beskytter brukerne av tjenesten. Alle passordene lagres kryptert i databasen med enveiskryptering slik at de ikke kan dekrypteres verken av oss eller andre. Vi beskytter vre brukere fra havne p unskede e-post lister, skalt spam-mail (sppel-e-post) og samtidig gir vi brukerne mulighet til velge om de vil vise e-postadressen p siden eller ikke. Brukerne av tjenesten skal derfor vre trygge p at dugnadsbanken.no ikke skal bidra til spam-mail eller at vi vil utlevere e-postadressene til andre.

Brukerne av dugnadsbanken.no

Brukerne av dugnadsbanken.no vil vre frivillige organisasjoner, enkeltpersoner og organisasjoner som trenger dugnadshjelp. Vi tror at de frivillige organisasjonene som baserer sin drift p dugnadsjobber i mer eller mindre grad vil vre entusiastiske og villige til legge litt arbeid i reklamere for sine tjenester, samt lete etter ledige jobber. P den annen side tror vi at ettersprrerne av dugnadstjenester i mindre grad har tlmodighet, men heller vil forvente f dekket sitt behov enkelt, raskt og effektivt.

Forutsetning for bruk av tjenesten

En forutsetning for bruk av tjenesten er tilgang til Internett. Ut over dette nsker vi skape en tjeneste som bde er tilpasset de helt uten erfaring p nettet, samtidig som de mer erfarne ogs finner lsningen effektiv.


Tilfeldige Tilbakemeldinger:
"Vi er kjempefornøyde med innsatsen som ble gjort under arrangementet, gruppen sammarbeidet utrolig godt sammen også!"


"Det er virkelig tak i dagens ungdom."


"

Siden januar 2005 har Aftenposten samarbeidet med foreninger, lag, russ og skoleklasser, som alle gjør arbeid basert på frivillighet med det til hensikt å tjene penger til et felles mål. Vi har hjulpet idrettsklubber med å skaffe nytt utstyr, sendt lag på cup, og hjulpet skoleklasser til å komme på utenlandstur. Denne samarbeidsformen har vært så vellykket at vi ønsker å fortsette virksomheten, og gi muligheten til å skaffe kjærkomne penger i kassa til de som ønsker å gjøre en innsats.

"


Samarbeidsparter:
aktivdagtid.no


Copyright © 2017 dugnadsbanken.no
Fredag 15.Desember 2017, 03:20:32