dugnadsbanken.no
 Referansenummer:
  

   Din e-postadresse:
  
   Ditt passord:
  
  


    Siste oppdrag

   B = Booket

 SalgAkershusB
 Norsk Dragracing Gardermoen
 ProduksjonOsloB
 Fremantle Media
 SalgAlle fylkerB
 BigStep
 ProduksjonOsloB
 Concorde TV
 DiverseOsloB
 OBIK
 VaretellingAkershusB
 Culturelink as

    Siste jobbønsker

 VaretellingØstfold
 FREDRIKSTAD QUEENS AMERIKANSKE FOTBALLAG
 VakterØstfold
 FREDRIKSTAD QUEENS AMERIKANSKE FOTBALLAG
 DiverseØstfold
 FREDRIKSTAD QUEENS AMERIKANSKE FOTBALLAG
 Varetelling�stfold
 LEAST CONCERN
 Varetelling�stfold
 AZADI
 HagearbeidS�r-Tr�ndelag
 STRINDHEIM IL HÃ¥NDBALL
 VaretellingAust-Agder
 LADIES CIRCLE 37 GRIMSTAD

   Vi har til enhver tid en rekke organisasjoner, idrettslag, skoleklasser og foreninger som ønsker å jobbe dugnad fordelt på utallige frivillige grupper og lag i Norges langstrakte land. Per Oktober 2018 har vi: 5450 grupper som kan stille ved eventuelle oppdrag som tilsvarer en arbeidsstyrke på ca 87200 personer.
 
Dugnadsbanken -> Om dugnadsbanken.no

Personene bak dugnadsbanken.no

Børge M. Oftedal

Personen som står for ideen bak dugnadsbanken.no er Børge M. Oftedal. Oftedal jobber også i tillegg som modulansvarlig timelærer i lek/bevegelsesfag og formidlingsmetodikk ved Norges idrettshøgskole.
E-post: bmodugnadsbanken


Dag Thorer Bjerke


bilde


Vi jobber hele tiden for at tjenesten skal være best mulig. Har du et tips til oss for at vi skal bli en bedre tjeneste mottar vi gjerne tilbakemelding fra deg.


dugnadsbanken.no lagd på dugnad

dugnadsbanken.no ønsker å styrke dugnadsånden og samholdet i Norges idrettslag, frivillige foreninger og organisasjoner. Vi håper at dugnadsbanken.no skal gjøre det lettere for foreninger å få tilgang til dugnadsjobber slik at vi kan styrke dugnadsånden i Norge samtidig som de frivillige organisasjonene kan tjene penger til sin organisasjon.

De fleste frivillige organisasjoner baserer deler eller hele sin drift på midler skaffet med dugnadsarbeid. Samtidig er dugnadstjenester en viktig kilde for de som behøver ukvalifisert arbeidskraft, både enkeltpersoner og organisasjoner.

Dugnadsjobber utveksles i dag først og fremst via venner og kjente på et begrenset geografisk område. Vi mener at det i dag eksisterer et behov for å utvide disse eksisterende sosiale nettverk for utveksling av dugnadsjobber. Gjennom å skape større sosiale nettverk, og et åpent marked, tror vi at flere dugnadsjobber kan og vil bli utført. Dette vil gagne de som trenger dugnadstjenester, men også de frivillige organisasjoner som baserer sin drift på dugnadsarbeid.

SamarbeidspartnereVåre viktigste samarbeidspartnere.

Dugnadsnettverk

Med dugnadsbanken.no ønsker vi å utvide dagens nettverk for utveksling av dugnadstjenester ved å skape et møtested hvor tilbud og etterspørsel etter dugnadstjenester utover de eksisterende sosiale relasjoner kan foregå. dugnadsbanken.no skal både støtte frivillige organisasjoner i jakten på dugnadsjobber, samt personer og organisasjoner som har behov for dugnadshjelp. Gjennom å være et sentralt møtested skal dugnadsbanken.no fremstå som et seriøst nøytralt forum og verktøy for formidling av dugnadsjobber.

De allerede eksisterende sosiale nettverk for formidling av dugnadstjenester som anvendes kan både være svake og sterke relasjoner, men må i det minste bygge på et minimum av tillit. dugnadsbanken.no vil først og fremst ønske å formidle flest mulig dugnadsjobber, men ser det samtidig som en forutsetning at bruk av tjenesten også skaper og vedlikeholder sosiale relasjoner. Gjennom dette ønsker dugnadsbanken.no å skape tillit mellom sine brukere.

Fokus på sikkerhet

dugnadsbanken.no skal være en sikker og trygg tjeneste som beskytter brukerne av tjenesten. Alle passordene lagres kryptert i databasen med enveiskryptering slik at de ikke kan dekrypteres verken av oss eller andre. Vi beskytter våre brukere fra å havne på uønskede e-post lister, såkalt spam-mail (søppel-e-post) og samtidig gir vi brukerne mulighet til å velge om de vil vise e-postadressen på siden eller ikke. Brukerne av tjenesten skal derfor være trygge på at dugnadsbanken.no ikke skal bidra til spam-mail eller at vi vil utlevere e-postadressene til andre.

Brukerne av dugnadsbanken.no

Brukerne av dugnadsbanken.no vil være frivillige organisasjoner, enkeltpersoner og organisasjoner som trenger dugnadshjelp. Vi tror at de frivillige organisasjonene som baserer sin drift på dugnadsjobber i mer eller mindre grad vil være entusiastiske og villige til å legge litt arbeid i å reklamere for sine tjenester, samt lete etter ledige jobber. På den annen side tror vi at etterspørrerne av dugnadstjenester i mindre grad har tålmodighet, men heller vil forvente å få dekket sitt behov enkelt, raskt og effektivt.

Forutsetning for bruk av tjenesten

En forutsetning for bruk av tjenesten er tilgang til Internett. Ut over dette ønsker vi å skape en tjeneste som både er tilpasset de helt uten erfaring på nettet, samtidig som de mer erfarne også finner løsningen effektiv.


Tilfeldige Tilbakemeldinger:
"

Hei! Jeg trenger 10 mann til å utføre et oppdrag førstkommende mandag, så det haster veldig å få det på plass. Derfor denne mailen. Er dette noe dere kan formidle?

Ja du får svært rask respons ved å registrere et oppdrag hos oss. Oppdraget registrerer du selv hos oss.

>Takk, takk. Drukner i henvendelser allerede!
>Mvh
>Jonas

"


"

Vil også nevne at vi fikk superraskt tak i den hjelpen vi hadde behov for takket være dugnadsbanken.

"


"Det er virkelig tak i dagens ungdom."


Samarbeidsparter:
aktivdagtid.no


Copyright © 2018 dugnadsbanken.no
Tirsdag 23.Oktober 2018, 12:56:48